Bij Muselet bieden wij verschillende betaalmethoden aan en kunt u veilig en snel online betalen. Onze betalingen verlopen via Mollie. Dit is een zeer veilige provider welke u alle betaalmethoden aanbiedt die u maar wenst. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding. We geven u de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Kies dus zelf de betaalmethode die het beste bij u past. Veilig en vertrouwd!

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Paypal

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem welke hard in populariteit groeit en daarom ook op Muselet mogelijk is. Wanneer u betaald met PayPal wordt u tijdens de betaling naar uw PayPal account gestuurd om de betaling af te ronden. Nadat u de betaling bij Paypal hebt bevestigd, keert u weer terug naar onze webshop.