Het schenken van een glaasje bubbels hoort op een goed feestje. Echter wil je geen fles schenken die onopgemerkt blijft. Het liefst verras je de gasten met een lekker glas, maar wat als je de gasten ook kan verrassen met hoe het drankje eruit ziet? Met de nieuwe glitterwijnen van Muselet krijg je “the best of both worlds”! Deze wijnen hebben niet alleen een lekkere, frisse smaak, maar zien er ook nog eens oogverblindend mooi uit. Worden glitterwijnen de nieuwe trend voor 2019?

Hoe kan wijn glitteren?

Wij krijgen van veel klanten de vraag hoe een wijn of cider kan glitteren. Geen gekke vraag, aangezien je dit niet vaak ziet en het niet komt door de druif. Toch is het antwoord vrij simpel. Aan de wijn of cider wordt een natuurlijke hulpstof toegevoegd wat zorgt voor dit mooie effect. Het stofje is te vergelijken met de buitenste laag van een M&M of stukje kauwgom, wat er voor zorgt dat deze niet in je hand smelten, maar wel in je mond. Het is dus een veilige stof voor mensen.

Glitterwijn: met of zonder alcohol

Glitterwijnen zijn in allerlei kleuren en smaken verkrijgbaar. Naast de kleur en smaak heb je ook nog de keuze uit een alcoholvrije glitterwijn of een alcoholhoudende. De gehele lijn glitterwijnen van Cloudem zijn alcoholvrij en daardoor uitermate geschikt voor gelegenheden waar je ander geen alcohol zou schenken. Denk hierbij aan een babyshower of een kinderfeestje, waar je toch een feestelijke sfeer wilt creëren, maar geen alcohol kan/will/mag schenken.

Glitterwijn van Lussory

De glitterwijnen uit de Lussory Pearl lijn zijn nog opvallender van kleur dan de Cloudem glitterwijnen. In tegenstelling tot de Cloudem bevatten de glitterwijnen van Lussory wel alcohol. Met 5,5% alcohol is deze glitterwijn een licht mousserende wijn. Naast de geweldige kleur hebben ze ook nog heerlijke smaken. Zo heeft de oranje Lussory een frisse druivensmaak en de groene een smaak van appel. Als jij een glas Lussory voor je gasten inschenk staan ze hoe dan ook versteld van deze verbluffende wijnen.

lussory pearl glitterwijn

Alcoholvrije glitterwijn van Cloudem

De meest verkochte glitterwijn uit ons assortiment is die van Cloudem. Eigenlijk mag deze geen glitterwijn heten, omdat de Cloudem glitterwijn alcoholvrij is. De Cloudem is gemaakt op basis van appelcider. Er komt dus geen druif aan te pas, waardoor je het eigenlijk geen wijn mag noemen. Toch lijkt de Cloudem erg op de Lussory, door het parelmoer dat ontstaat als je voorzichtig met de fles schudt. Het is dus ook een feestelijk drankje, maar dan zonder alcohol. Hierdoor worden de Cloudems vaak gespot op feestjes waar geen alcohol gedronken wordt, maar wel een feestelijke sfeer hangt. Of het nu op een babyshower, familiefeest of kinderfeest is; de Cloudem zorgt voor dat extra beetje sfeer. De Cloudem is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken. De Gele Cloudem heeft een Ananas smaak, de Roze een Framboossmaak, de bronzen een Perziksmaak en de Blauwe heeft een smaak van blauwe bessen.

cloudem glitterwijn

De geschikte Glitterwijn kopen

Wil je graag een keer een lekkere glitterwijn proberen, maar weet je niet welke lijn en smaak je moet kopen? Geen paniek, bij Muselet bieden we proefpakketten van de Lussory aan. Dit pakket bevat één fles van iedere smaak, zodat je op je gemak eens kan proeven welke wijn het lekkerst is. Op zoek naar een alcoholvrije glitterwijn? Dan is de Cloudem de glitterwijn die je zoekt. Wacht niet langer en verras je gasten gegarandeerd met een lekker glas glitterwijn. Voor alle glitterwijnen uit ons assortiment geldt: op werkdagen voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Heb je verder vragen over onze glitterwijnen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via mail of telefoon.

Leave a Reply