Het wijnhuis De La Tête Noire is gespecialiseerd in mousserende wijnen uit het zuiden van Frankrijk. De producent Edmond Thery is gevestigd in Salon de Provence, wat vlak bij Marseille ligt.

Domaine de la Tête Noire wordt sinds 2008 gerund door Jean-François Lénelle en Hubert Toint. Ze hebben hun kennis gebundeld en hun passie voor wijn ingezet om van de terrassen een gebied te maken dat al door veel professionals is beloond. De wijngaard van het Domaine de la Tete Noire, met 12 percelen groot zoals: Gigondas, Vacqueyras en Cairanne, wordt gedreven door passie en overtuiging, in Organic Farming. Het landgoed van 18,5 hectare is van “menselijke” grootte. De druiven worden met de hand geoogst en gevinifieerd, met kennis en precisie, door de “natuur” te sturen om zo de wijnen van wijnbouwers, de vruchten van de wijnstok en het werk van iedereen in optimale vorm te verkrijgen. De mousserende wijnen van het Domaine de la Tête Noire bieden structuur, finesse en frisheid en worden gekenmerkt door een geweldige drinkbaarheid.

De Edmond Théry Chardonnay Bubble Brut is een heerlijke mousserende wijn die afkomstig is uit het zuiden van Frankrijk. Deze fles straalt door de prachtige gouden kleuren echt het winnaarsgevoel uit. Met deze fles ben je hoe dan ook een winnaar!

Ook beschikt Edmond Théry over een hele mooie zilveren fles. Dit is de Syrah Rosé Sec. Ook dit is een prominente fles die goed geschikt is voor feestelijke aangelegenheden. De fles kent verschillende fruitige aroma’s en is natuurlijk bekend door het gebruik van de Syrah druif. Deze druif is dan ook de enige druivensoort die voor deze fles gebruikt is.