Lussory is een Spaans merk dat zich richt op het maken van zowel alcoholhoudende als alcoholvrije mousserende wijnen. Het wijnhuis is gevestigd aan de westkust van Spanje, in de streek Pontevedra. Bij het maken van mousserende wijnen maken ze veelal gebruik van de Airen druif, die veel voorkomt in Spanje. Inmiddels is het merk in meer dan 30 landen te verkrijgen.

Lussory Alcoholvrije wijn

Bij Muselet verkopen we de Alcoholvrije Halal wijn van Lussory. Deze wijn is gemaakt met de Airen druif, maar de alcohol is uit de wijn gehaald geheel op halal wijze. De Lussory Alcoholvrije Wijn heeft een frisse smaak met een subtiele hint van perzik en peer. Omdat de wijn als witte wijn is gemaakt, gaat deze uitstekend samen met een lekkere salade of een stukje kaas.

Lussory Pearl Magic Wine

Lussory heeft ook een hele mooie lijn magische sparkling wijn. De wijnen uit de Lussory Pearl lijn hebben een opvallende kleur en door de fles te schudden ontstaat er een magisch effect in de fles. Hierdoor zijn de Lussory Pearl wijnen geschikt voor feestelijke momenten, maar ook gewoon erg lekker. De mousserende wijnen hebben een laag alcoholpercentage van slechts 5,5% en iedere kleur staat voor een smaak. Zo heeft de Lussory Pearl Groen een frisse smaak van groene appels en heeft de Lussory Pearl Roze de smaak van aardbeien.

Lussory bij Muselet.nl

Bij Muselet bieden wij zowel de alcoholvrije Lussory wijn als de Lussory Pearl lijn aan. Wil jij graag eens proberen welke Lussory Pearl jij het lekkerst vindt? Probeer dan eens het Lussory Pearl proefpakket. Hier zitten alle smaken uit deze opvallende collectie in, zodat je op je gemak eens lekker kan proeven. Ook geldt voor alle Lussory wijnen: 6 halen = 5 betalen! Bovendien worden bestellingen die vóór 15:00 zijn geplaatst, dezelfde dag verzonden. Wacht dus niet langer en bestel een lekker Lussory wijn bij Muselet.