Rivarose is het opgericht in 1909 en is gevestigd in Salon de Provence. Het is het oudste en misschien wel bekendste wijnhuis in deze provincie.

Vanuit het zuiden van de Rhône-vallei worden alle druiven in de nacht met beleid geoogst om te zorgen dat alle frisheid behouden blijft. De combinatie van de verschillende druivenrassen Syrah en Grenache zorgen voor een heerlijke mix van rood fruit met heerlijk aroma.De wijn wordt maanden bewaard in de kelders in Salon de Provence om te zorgen voor de goede smaak en de bijbehorende bubbels.

Rivarose is bedoeld als moment waarbij je kunt ontspannen. Even rustig genieten van ultieme frisheid en elegantie, die fantastisch bij een aperitief te gebruiken is. De smaak van Syrah komt erg naar voren. Frambozen, zoete specerijen en een vleugje grapefruit kenmerken dan ook de Rivarose. Rivarose staat voor de zachte en charmante uitstraling die de Middellandse Zee ook heeft.

Een bekende fles is de Rivarose Brut Rose, dit is een heerlijke Rosé die verschillende smaken kent zoals framboos en aardbei. De geur van de fles is vrij zacht, waardoor het als elegante fles beschouwd wordt. Een heerlijke mousserende wijn voor iemand die echt wil genieten.