Laten we eerlijk wezen. Veel mensen drinken Champagne als een status symbool. Ze laten hiermee zien dat ze geld hebben. Niet voor niets wordt Champagne gedronken door de rijkste lui op aarde. Net als Champagne is een mobiele telefoon voor veel mensen ook een status symbool. Iets om te laten zien dat je het nieuwste van het nieuwste kunt betalen. Hartstikke gaaf natuurlijk zo een status symbool, maar welke telefoon als status symbool past nou goed bij een glas Champagne? In deze blog gaan we er verder op in. We kijken naar de type rijke mensen en welke telefoons zij zouden hebben. Geloof het of niet, maar al deze mensen zijn Champagnedrinkers pur sang.

George Clooney

Als er iemand van een goed glas Champagne houdt, dan is het ome George himself. Een echte Champagnedrinker die iets minder weg is van de laatste snufjes. Volgens ons gaat het meeste geld zitten in zijn looks. En als je er zo uitziet, heb je natuurlijk ook niet echt de laatste snufjes nodig als status symbool. Wij verwachten dat George Clooney nog steeds rondloopt met een wat ouder model. Wel van een van de goede merken natuurlijk. Wij schatten dat deze Champagnedrinker rondloopt met een iPhone 8. Misschien zelfs wel met een refurbished iPhone variant. Wie weet!

Tim Cook

Uiteraard loopt deze Champagnedrinker rond met de nieuwste technologie. Hij kan het natuurlijk niet aan zijn klanten verkopen, wanneer hij niet het nieuwste toestel op zak heeft. Of dat ook het beste toestel is, dat laten we natuurlijk in het midden. Waarschijnlijk loopt deze topman rond met een toestel dat wij nog niet eens kennen. Hij stapt ’s morgens in zijn zelfrijdende auto, drinkt koffie uit een Apple koffiemachine (die waarschijnlijk allemaal functies heeft die jouw koffiemachine niet heeft) en bestuurt zijn hele huis met een splinternieuw Apple flagship model. Misschien loopt Tim Cook wel rond met het nieuwste Beta model van de allernieuwste Apple smartphone, wie weet! In ieder geval zal hij niet rondlopen met een iPhone 6. De show steelt hij in ieder geval wel op elk Champagnefeestje.

Oprah Winfrey

Iemand die in haar leven zoveel telefoons weg heeft gegeven moet natuurlijk wel bezig zijn met haar status. Haar hele carrière is eromheen gebouwd. Deze diva die bij elke show voor duizenden euro’s aan producten weggaf zal niet rondlopen met een verouderde telefoon. Als je tijdens je liveshow auto’s kan weggeven, kan het natuurlijk niet zo zijn dat je vervolgens rondloopt met een verouderde iPhone. Wij denken dat naast haar Champagneglas een spiksplinternieuwe iPhone XR Max ligt. Een toestel waarmee je top foto’s maakt voor haar instagram account en waarmee ze haar status als diva vergroot door superscherpe foto’s te maken van haar geweldige leven.

En jij?

Wat voor telefoon heb jij? Hecht je überhaupt waarde aan een telefoon, of maakt het je allemaal niet zoveel uit. Wat is de voornaamste reden dat jij Champagne drinkt? Is dit status? Of ben je oprecht verliefd op de smaken van dit vloeibare goud. Laat het ons weten in de comments.

Leave a Reply