Black Friday Deals

Black Friday: Flinke kortingen op de heerlijkste champagnes

Bij Muselet zijn er dit jaar flinke aanbiedingen op diverse soorten champagnes. Op Black Friday (25 november) is het tijd om jouw kerst en oud & nieuw inkopen te doen.

Wij van Muselet hebben altijd de beste champagne merken voor de beste prijzen in ons assortiment. Met Black Friday bieden we een uitgebreide selectie van onze heerlijkste champagnes aan met flinke korting. Besparen en genieten begint bij Muselet op Black Friday.

Geen vuurwerk, maar wel flinke knallers bij Muselet

Om 2022 goed af te sluiten is er natuurlijk goede champagne nodig. Vuurwerk knallers zijn dit jaar verboden, gelukkig hebben we bij Muselet nog flinke kortingknallers achter de hand.

Dé champagne expert sinds 2017

Muselet is een champagne expert die zijn winkel nooit sluit. Sinds 2017 zijn we als webshop actief en bieden we de mooiste champagnes aan van de bekendste en beste champagnehuizen. Wij hebben merken zoals Moët & Chandon, Cattier, Veuve Clicquot, Mumm, Piper-Heidsieck & Pommery. Ben je een fervent champagne liefhebber? Dan hebben we speciaal voor jou prachtige champagnekoelers, glazen en champagne cadeaus.

champagne expert

Black Friday deals 2022

Black Friday champagne

Wij willen onze klanten voorzien van de beste en lekkerste champagne. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van alleen de heerlijkste champagnes. Dit zijn de meest gevraagde en meest gewilde champagnes tijdens de feestdagen.

Waar komt Black Friday vandaan?

In Nederland is het een relatief nieuw en opkomend begrip: Black Friday. Black Friday kent zijn oorsprong uit de Verenigde Staten. Black Friday is de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is een belangrijke Amerikaanse nationale feestdag en is altijd op de vierde donderdag van november. Tijdens Thanksgiving wordt er kalkoen gegeten en worden er giften in vorm van geld gegeven. Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Dat betekent dat bijna iedereen vrij is, vaak is het dan verleidelijk om de dag erna ook vrij te vragen. Wat doe je dan met zo’n vrije vrijdag nadat je geld hebt gekregen? Inderdaad, shoppen!

Black Friday in Nederland

Tegenwoordig gaat Nederland helemaal mee met de Black Friday hype. Veel webshops hanteren zelfs een Black Friday week waar ze flinke kortingen hanteren op elektronica. Ben je toe aan een nieuwe laptop of smartphone? Wacht dan even met bestellen totdat je kennis hebt genomen van alle Black Friday deals.

Black Friday bij Muselet

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november. Onze aanbiedingen beginnen dan ook om 00:00 en duren 24 uur, sla je slag!

Top service ook tijdens Black Friday

Tijdens de Black Friday deals bij Muselet verandert er niks aan onze dienstverleningen, verkoopvoorwaarden, klantenservice en zeker niet de kwaliteit van onze producten.

Heb je vragen en of opmerkingen over de Black Friday deals of heb je vragen of opmerkingen over onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Black Friday bij Muselet