F1 Track Limited editions

Ferrari Champagne: De officiële podium wijn van het F1® seizoen

Als officiële partner van Formula 1® voor de seizoenen 2021, 2022 en 2023, is Ferrari champagne gekozen als de aangewezen mousserende wijn om de overwinningen van de kampioenen van de Formule 1® te vieren. Met het officiële Formula 1® logo op de fles en verpakking, is Ferrari champagne een symbool geworden van de glorie en strijd op het racecircuit.

Speciale editie voor circuit locaties

Ferrari Champagne heeft speciale edities gecreëerd ter ere van de legendarische circuits van de Formule 1®, waaronder Zandvoort, Imola, Monza, Silverstone, Miami, Las Vegas, Mexico en Suzuka. Deze exclusieve flessen zijn een eerbetoon aan de prestige van deze iconische locaties en de prestaties die daar elk jaar worden neergezet.

Speciale grote flessen

Uitverkocht
 235,00
Uitverkocht
 399,00
Uitverkocht
 595,00
Uitverkocht
 797,00

Het genot van Ferrari Champagne

Deze Brut wordt vervaardigd uit een streng geselecteerde oogst van Chardonnay-druiven, gekozen door Ferrari’s oenologen voor hun potentieel om uitzonderlijke wijnen voort te brengen. Met meer dan 20 maanden gisting op de droesem, onthult de Brut een elegante verfijning en veelzijdigheid, gepaard met een frisse en levendige smaak.

Blanc de Blancs van 2016

Voor deze speciale editie heeft Ferrari een Blanc de Blancs geselecteerd uit het oogstjaar 2016, exclusief gemaakt van Chardonnay-druiven die groeien op de meest vooraanstaande hellingen van de Trentino bergen. Het resultaat is een wijn met een rijk aromatisch profiel en opmerkelijke complexiteit, perfect om de overwinningen van favoriete coureurs te vieren.

Trentodoc: De meest voortreffelijke “champagne” uit Italië

Hoewel Champagne alleen uit de Champagnestreek mag komen, is Ferrari Trento Doc een hoogwaardige mousserende wijn die afkomstig is uit Trento, Italië. Gemaakt volgens de Metodo Classico, staat Trentodoc synoniem voor excellentie in mousserende wijnen, met meer dan 40 producenten die worden ondersteund door het Istituto Trento doc.

De Lunelli-familie: Bewakers van traditie en innovatie

Het verhaal begon met Giulio Ferrari, een visionair die de droom had om mousserende wijnen van wereldklasse te creëren in Trentino. Zijn opvolger, Bruno Lunelli, zette zijn nalatenschap voort met passie en ondernemerschap, en leidde het huis naar de hoogste niveaus van succes. Tegenwoordig wordt Ferrari geleid door de zonen van Bruno Lunelli – Franco, Gino en Mauro – die voortbouwen op het erfgoed van het wijnhuis met voortdurend onderzoek en experimenten.

Erkenning en onderscheiding

Ferrari champagne heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de titel “Sparkling Wine Producer of the Year 2017” tijdens het Champagne & Sparkling Championship, waarbij het merk 11 gouden medailles in de wacht sleepte. Deze erkenning bevestigt Ferrari’s toewijding aan excellentie en innovatie in de wereld van mousserende wijnen.

Ferrari champagne kopen bij Muselet!

Bij Muselet zit je helemaal goed als je op zoek bent naar een goede fles Ferrari champagne, of zoals een echte expert zou zeggen, Ferrari Trento Doc. Bij Muselet hebben wij een mooi assortiment van exclusieve Ferrari champagne F1 circuit flessen en zijn hiermee een van de weinige partijen die deze fles aanbieden. En dat ook nog eens voor de scherpe prijs die je van ons gewend bent.

Bij Muselet bestel jouw Ferrari champagne veilig en vertrouwd en betaal je met IDEAL, Paypal of je creditcard! Heb je voor 16:00 besteld, dan wordt je pakket die dag ook aangeboden bij PostNL. Via click & collect kan elk artikel na betaling ook dagelijks in Alphen aan den Rijn worden opgehaald.