F1 zandvoort

Beleef de race met een Ferrari F1 Zandvoort pakket!

Start Race:

 
 

unieke ferrari F1 Zandvoort pakketten

1 Fles Ferrari en Zandvoort speelkleed pakket

Geniet van een unieke combinatie met ons Fles en Zandvoort Kleed Pakket. Dit pakket bevat één prachtige Ferrari champagne F1 Zandvoort fles. Daarnaast ontvang je een Zandvoort speelkleed dat het legendarische circuit tot in detail weergeeft.

€72,50

3 Flessen Ferrari en Zandvoort speelkleed pakket

Geniet van een unieke combinatie met ons Fles en Zandvoort Kleed Pakket. Dit pakket bevat drie prachtige Ferrari champagne F1 Zandvoort flessen. Daarnaast ontvang je een Zandvoort speelkleed dat het legendarische circuit tot in detail weergeeft.

€139,50

6 Flessen Ferrari en Zandvoort speelkleed pakket

Geniet van een unieke combinatie met ons Fles en Zandvoort Kleed Pakket. Dit pakket bevat zes prachtige Ferrari champagne F1 Zandvoort flessen. Daarnaast ontvang je een Zandvoort speelkleed dat het legendarische circuit tot in detail weergeeft.

€224,50

Combinatie

Ferrari F1 Zandvoort

Uniek

Zandvoort Speelkleed

Ferrari Trento Doc F1 Zandvoort Actie!

Ontdek de magie van de F1 GP Zandvoort als nooit tevoren met onze exclusieve GP Zandvoort pakketten. Terwijl jij met je vrienden (of alleen) tijdens de Grand Prix geniet van een heerlijke bubbel – die tevens de officiële hoofdsponsor van de F1 is – kunnen de kinderen lekker hun eigen GP nadoen op het realistische speelkleed van Zandvoort. 

De actieproducten

Wij hebben met zorg en passie diverse pakketten samengesteld, zodat je met een glas in de hand kunt genieten van de Grand Prix en tegelijkertijd een blijvende herinnering aan dit iconische evenement kunt bemachtigen.

1 Fles en Zandvoort Kleed Pakket: Geniet van een unieke combinatie met ons Fles en Zandvoort Kleed Pakket. Dit pakket bevat één prachtige Ferrari champagne f1 zandvoort fles, stijlvol ontworpen met het officiële Ferrari-logo en het Circuit Zandvoort-embleem. Daarnaast ontvang je een Zandvoort speelkleed dat het legendarische circuit tot in detail weergeeft. Een perfecte set voor de echte autoliefhebber!

3 Flessen en Zandvoort Kleed Pakket: Voor de enthousiaste verzamelaars biedt ons 3 Flessen en Zandvoort Kleed Pakket de ideale combinatie. In dit pakket vind je maar liefst drie prachtige Ferrari F1 Zandvoort flessen, elk met het officiële Ferrari-logo en het Circuit Zandvoort-embleem. Naast de flessen ontvang je ook het Zandvoort speelkleed om de Formule 1-beleving compleet te maken.

6 Flessen en Zandvoort Kleed Pakket: Het ultieme pakket voor de ware Ferrari F1 Zandvoort liefhebber! Ons 6 Flessen en Zandvoort Kleed Pakket bevat zes exclusieve Ferrari F1 Zandvoort flessen, elk een waar kunstwerk met het officiële Ferrari-logo en het Circuit Zandvoort-embleem. Om het geheel compleet te maken, ontvang je ook het prachtige Zandvoort speelkleed, zodat jij de Formule 1-sfeer in huis kunt halen.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om een tastbaar stukje Formule 1-geschiedenis in handen te krijgen. Deze pakketten zijn niet alleen perfect om zelf van te genieten, maar ook als bijzonder cadeau voor vrienden en familie. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt en de vraag is hoog. Bestel vandaag nog jouw favoriete pakket en maak van jouw Zandvoort-ervaring een onvergetelijke herinnering.