Champagne voor iedere gelegenheid

Bij Muselet vinden we dat champagne een fantastisch cadeau is voor iedere gelegenheid! Toch begrijpen we dat het soms lastig is om de juiste champagne te kiezen. En dat is ook niet gek, er is zoveel keus en er zijn zoveel verschillende champagne smaken.

Juist daarom heeft Muselet speciale gelegenheidspagina’s samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een champagne voor Moederdag, een verjaardag of Valentijnsdag – onze champagne experts hebben de beste champagnes geselecteerd voor iedere gelegenheid!

Champagne voor op de boot

Er zijn maar weinig plekken waar je zo ultiem van een glas champagne kunt genieten als op de boot. Toch is het niet de meest makkelijke plek om champagne te serveren. Hier lees je dan ook hoe je champagne op de boot het beste kunt bewaren en serveren.

Champagne voor valentijn

Mensen denken bij champagne al snel aan bijzondere gelegenheden. En wat is er specialer dan Valentijnsdag? De meest romantische dag van het jaar verdient het meest romantische drankje en dat is natuurlijk champagne. Er is gewoon iets aan champagne dat gewoon romantiek uitstraalt. Misschien zijn het de bubbels, of de elegante flutes. Wat het ook is, champagne drinken op Valentijnsdag zorgt zeker voor de stemming van een perfecte avond.

Champagne voor een bruiloft

Champagne en bruiloft, deze woorden zijn onafscheidelijk. De traditie om op het bruidspaar te toosten is eeuwenoud! Net als champagne zelf. Dus ben jij op zoek naar een champagne voor jullie grote dag of die van een goede vriend? Zoek dan niet verder, want bij Muselet hebben we precies wat je zoekt.

Champagne voor feesten

Wanneer je een speciaal feest geeft, wil je natuurlijk het liefst dat alles perfect is voor jouw gasten. Het eten, de versieringen en natuurlijk de champagne! Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste champagne soms lastig is, maar met deze tips kies jij de perfecte fles feestelijke bubbels! Proost in stijl met jouw geliefden op een huwelijk, jubileum, belangrijke prestatie of simpelweg op het leven.

Champagne voor moederdag

Is jouw moeder ook de beste moeder ter wereld? Daar moet natuurlijk op geproost worden! Moederdag is natuurlijk de perfecte dag om je moeder te vieren. Als je je moeder dit jaar iets speciaals wilt geven, is een fles Moederdag champagne de juiste keuze. Een toost op je moeder met champagne wordt een Moederdag die je moeder nooit zal vergeten.

Champagne voor vaderdag

Champagne is elegant, klassiek en straalt luxe uit. Het is dé drank om mee te toosten en wordt daarom geassocieerd met gelukkige gelegenheden. Dus als je je vader deze Vaderdag wilt laten zien hoezeer je hem waardeert, waarom trakteer je hem dan niet op een heerlijke fles champagne? Laat hem genieten van de luxueuze smaak van een goede fles bubbels.

Champagne voor verjaardagen

“Er is er één jarig, hoera, hoera…” Is een van jouw vrienden, familieleden of misschien jouw partner binnenkort jarig? Alvast gefeliciteerd! Natuurlijk ben je nu op zoek naar een geslaagd cadeau. En wat is er nu feestelijker dan een verjaardag champagne?

Champagne voor een jubileum

Zoek jij een mooi jubileum cadeau? Dan is champagne een fantastisch idee. Bij Muselet hebben we een breed aanbod aan jubileum champagnes. Voor ieder budget en voor iedere smaak hebben we een mooie fles. Ook verkopen we prachtige champagne cadeaus die uitermate geschikt zijn als cadeau voor een jubileum. Een champagne jubileum wordt compleet met een mooie giftbox, of zelfs een bijpassende champagne koeler. Maar hoe kies je de juiste fles champagne?

Champagne in een adventkalender

Kerst kent vele mooie tradities. De saamhorigheid en gezelligheid tijdens het kerstfeest zijn ieder jaar weer iets om naar uit te kijken! De kerstmuziek, decoraties en kerstmarkten geven ons in de aanloop naar 24 december al een warm gevoel. Misschien heb je wel mooie herinneringen aan een adventskalender die je had als kind. Iedere dag een nieuw chocolaatje of ander klein presentje, langzaam aftellend naar kerstavond. Tegenwoordig bestaan er veel verschillende adventskalenders. Zelfs een champagne adventkalender!