Shop

Moët & Chandon Reserve Imperial Brut + giftbox

De Moët & Chandon Reserve Imperial Brut rust voor minstens 3 jaar op fles met de karakteristieke blauwe stempel en is het resultaat van een nauwkeurige selectie van druiven, voornamelijk Pinot Noir, die rondheid en diepte geeft. Nu bij Muselet verkrijgbaar in een prachtige geschenkdoos, ideaal om cadeau te geven of om zelf ergens te plaatsen.

 54,95

10 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Moët & Chandon, opgericht in 1743 door Claude Moët in Épernay, is een van de grootste en meest bekende champagnehuizen ter wereld. Het huis staat bekend om zijn luxueuze champagnes, met de iconische Moët Impérial als vlaggenschip, en heeft een lange geschiedenis van prestigieuze klanten, waaronder Napoleon Bonaparte.

Het extra fijne perlage maakt de Reserve Imperial een mannelijke champagne, met intense en scherpe aromatische nuances voor de meest veeleisende liefhebbers. Laat je verleiden door rijke aroma’s van vers fruit en heerlijke noten. De smaak is vineus, persistent en fris. De afdronk is fantastisch, met voortreffelijk omhullende aroma’s. Een echte topchampagne voor de fijnproever.

Aroma’s

  • Perziken
  • Groene appel
  • Abrikozen
  • Noten

Champagnehuis Moët & Chandon