Shop

Veuve Clicquot Traveller Bag met bruine schouderband

Een echt collectors item, de Veuve Clicquot Traveller Bag! Hoe gaaf ziet het eruit als jij hiermee de champagne en glazen vervoert. De Traveller Bag heeft donkerbruine details met een lang donkerbruin hengsel. Hierdoor is het ook mogelijk om de tas over je schouder te dragen. Uiteraard kan je de lange schouderband er ook afklikken. 

Binnenin de Traveller Bag bevinden zich een fles Veuve Clicquot Brut champagne en twee glazen. De glazen hebben een stijlvolle bedrukking van Veuve op de voet van de glazen. 

Let op: Dit is een vintage product en kan daardoor lichte gebruikssporen bevatten.

 209,00

5 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Veuve Clicquot, opgericht in 1772 en gevestigd in Reims, is een van de meest prestigieuze champagnehuizen, beroemd om zijn rijke en krachtige stijl. Het huis werd wereldwijd bekend onder de leiding van Madame Clicquot, die in 1805 de weduwe ("veuve" in het Frans) werd en belangrijke innovaties introduceerde, zoals de "riddling table" voor het klaren van champagnes.

Deze Traveller Bag is een geweldig geschenk! De inleg kan ook verwijderd worden om hem als trendy handtas te gebruiken. Je mag best gezien worden met deze oranje tas! DezeTraveller Bag heeft een oranje kleur met donkerbruine details. Aan de bovenkant van de tas bevinden zich twee kleine donkerbruine hengsels waaraan je de tas kan vasthouden. Daarnaast beschikt deze tas ook over een donkerbruin lang hengsel waardoor je de tas over je schouder kan dragen. Dit hengsel kan je gemakkelijk op en af klikken waardoor je de Traveller Bag ook zonder hengsel kan gebruiken.

Met deze handige tas draag je gemakkelijk de twee Veuve Clicquot champagneglazen en de fles Brut Yellow Label overal mee naartoe. Handig voor een dagje op het strand of in het park!

De Veuve Clicquot Brut heeft een samenstelling van 55% Pinot Noir, 30% Chardonnay en 15% Meunier. Deze brut beschikt over een volle, stevige structuur met een rijke en complexe smaak. Door gebruik te maken van 30% reserve wijnen heeft de champagne een consistente kwaliteit. De champagne wordt minimaal 30 maanden gerijpt in de kelders van Veuve Clicquot. Dit is een stuk langer dan de wettelijke duur van 15 maanden.

Aroma’s

  • Honing
  • Wit fruit
  • Rozijnen
  • Brioche
  • Vanille

Champagnehuis Veuve Clicquot