Er zijn verschillende cadeau’s om te geven, maar waarom is champagne nou zo’n goed cadeau? Hier lees je 5 redenen waarom je een champagne cadeau moet geven!

Iedereen geniet mee

Ook al geef je een champagne cadeau aan iemand hoeft dit niet te betekenen dat er maar één iemand van gaat drinken. Champagne staat namelijk bekend als een heerlijke luxe drank die altijd samen gedronken wordt. Het komt dus bijna niet voor dat een champagne cadeau door slechts één iemand gedronken wordt.

Drie momenten van genot

Er zijn niet één, niet twee, maar wel drie momenten dat er van champagne genoten kan worden. Ten eerste bij het moment van geven. Dit is het moment dat de achterliggende waarde van champagne naar boven komt. Champagne is een luxe cadeau dat niet iedereen zomaar krijgt. Vervolgens is er het sensationele moment wanneer de champagne ontkurkt wordt. Dit moment wordt vaak geassocieerd met succes of een feest. Tot slot is er natuurlijk het moment waar iedereen kan genieten van de heerlijke smaak waar champagne over beschikt.

Een bijzonder cadeau

Champagne is een product wat je niet zomaar koopt. Het gaat ook om de associatie die aan champagne verbonden zit. Doordat het vaak bij feestelijke momenten gedronken wordt ervaren mensen het drinken van champagne meestal als een bijzonder moment. Dit zorgt ervoor dat deze momenten vaak eerder onthouden worden.

Genoeg keuze

Een ander voordeel van een champagne cadeau is dat er heel veel soorten te verkrijgen zijn. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid. Je dus dus heel mooi een champagnefles uitzoeken die perfect past bij de persoon aan wie je de fles wilt geven.

Ook de smaak is bij iedere fles weer net iets anders. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Daarnaast zijn er verschillende champagnemerken die zich allemaal proberen te onderscheiden. Mogelijk heeft de persoon aan wie je een champagne cadeau wilt geven een voorkeur voor een specifiek champagnemerk.

Maak het persoonlijk

Om te zorgen dat uw champagne cadeau nog meer invloed heeft is het ontzettend leuk om er een persoonlijke boodschap aan vast te maken. Dit kan heel makkelijk op onze webshop bij het bestellen van een champagne cadeau of een losse bestelling.

Welk champagne geschenk moet ik kopen?

Er zijn verschillende champagne cadeaus die u als relatiegeschenk kunt geven. Wil je bijvoorbeeld een luxe pakket cadeau geven, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een champagne pakket van Victor & Charles.

Zo beschikt Muselet over een champagne cadeau van de Victor & Charles le Brut, de Victor & Charles blanc de blancs en de Victor & Charles Rosé. Daarnaast is er ook nog het Victor & Charles ultieme verwenpakket, waar alle drie deze heerlijke champagnes in zitten!

Ben je meer op zoek naar een goedkoop champagne cadeau? Dan ben je wellicht meer geïnteresseerd in een mousserende wijn cadeau. Dit zijn vaak goedkopere varianten dan champagne. Ben je fan van Veuve Ambal? Dan kun je gaan voor een pakket met de Veuve Ambal Magnum Grande Cuvée Brut of juist een pakket met de Veuve Ambal Expression. Liever iets verfrissends? Ook de Veuve Ambal Ice en de Ice Rosé zijn te verkrijgen in een geschenkverpakking.

Geef je liever een andere mousserende wijn cadeau? Dan is er ook de heerlijke Guy Laforge geschenkverpakking. Deze bestaat uit de Brut, de Demi-sec en de Rosé van Guy Laforge.

Wanneer geef je een champagne cadeau

Nu je weet waarom je een champagne geschenk moet geven en welk cadeau het beste is om te geven is het alleen nog de vraag wanneer je dit het beste kunt geven. Over het algemeen wordt een champagne cadeau als iets heel speciaals gezien. Het beste kun je dit dan ook geven op een moment die als speciaal wordt gezien. Het cadeau zal extra lading krijgen door het luxe imago dat hieraan gekoppeld zit. Het speciale moment zal hierdoor nog sterker worden en langer bij blijven.

Champagne als relatiegeschenk

Ook het bedanken van iemand door middel van een geschenk kan ervoor zorgen dat het werk extra gewaardeerd wordt. Zo is het voor bedrijven ook heel aantrekkelijk om een champagne cadeau als relatiegeschenk te geven. Dit laat heel duidelijk zien dat de gedane werkzaamheden ontzettend op prijs gesteld worden. Vaak werkt dit dan ook erg motiverend.

Leave a Reply