Shop

Mondet champagne proefpakket met 6 soorten

Mondet is een verfijnd champagnehuis gevestigd in het hart van de Champagnestreek Valley de Marne, in het dorpje Cormoyeux. Het werd in 1926 opgericht door de familie Mondet en heeft sindsdien een rijke traditie van het produceren van hoogwaardige champagnes.
Met deze zes champagnes maak je kennis met het champagnehuis en kan je de verschillende stijlen van het huis proeven. Ook leuk als je een champagneproeverij wil doen!

Oorspronkelijke prijs was: € 247,70.Huidige prijs is: € 222,93.

6 op voorraad

Mondet Brut Grande Reserve
De Mondet Brut Grande Reserve heeft een samenstelling van 65% Pinot Meunier, 20% Pinot Noir en 15% Chardonnay. De champagne kent een heldere, goudgele kleur met oranje reflecties. Wanneer je de fles opent, ruik je fruitige aroma’s, gevolgd door droge pruimen en een vleugje zoetheid.

Mondet Brut Intense
De Mondet Brut Intense heeft een verfijnde en intense smaak die een combinatie biedt van fruitige aroma’s, met tonen van witte perzik, abrikoos en citrusvruchten, gecombineerd met een elegante mineraliteit en een verfijnde textuur. De Brut Intense heeft een gebalanceerde zuurgraad die zorgt voor een verfrissende afdronk met een aanhoudende smaak.

Mondet Brut Rosé
De Mondet Brut Rosé heeft een samenstelling van 25 % Pinot Meunier, 25 % Pinot Noir en 50 % Chardonnay. Deze rosé heeft een delicate en fruitige neus, met aroma’s van aardbeien en frambozen, gevolgd door hints van citrusvruchten en brioche. In de mond heeft de champagne een verfijnde en elegante mousse, met smaken van rood fruit en een lichte kruidigheid.

Mondet Butte des Chênes
De Mondet Butte des Chênes onthult in de mond een rijke en complexe smaak, met tonen van geroosterde noten, vanille en brioche die zich vermengen met frisse citrustonen en een elegante mineraliteit. Deze champagne heeft een blend van 50% Chardonnay, 25% Pinot Noir en 25 % Pinot Meunier.

Mondet Fût de Chêne
de Mondet Fût de Chêne heeft een samenstelling van 30 % Pinot Meunier, 30% Pinot Noir en 40 % Chardonnay. In de neus komen aroma’s van geroosterd brood, vanille en kruiden naar voren. Deze gaan perfect samen met de fruitige tonen van appel en citrusvruchten.

Mondet Prestige Millésime 2012
De Mondet Prestige Millésime 2012 is een uitzonderlijke champagne die gemaakt is van druiven die uitsluitend afkomstig zijn van de oogst van 2012. In de mond onthult de champagne een complexe en harmonieuze smaak, met een perfecte balans tussen fruitige aroma’s en een elegante mineraliteit. Je zult tonen van rijpe perzik, abrikoos en citrusvruchten proeven, die worden aangevuld met hints van geroosterde noten en een delicate kruidigheid.