Shop

Bollinger Special Cuvee met cooler en giftbox

Laat je verleiden door de door champagnekenners geliefde Bollinger Special Cuvée. Een prachtige brut champagne die zeker een blijvende indruk zal achterlaten. Nu bij Muselet met een prachtige giftbox en een elegante Bollinger champagnecooler. Een stijlvol cadeau, maar ook prachtig om zelf te bezitten!

 89,00

Uitverkocht

De Bollinger Special Cuvee Brut is het instapmodel van Bollinger, maar tegelijkertijd wel het vlaggenschip van hen. Dat is niet voor niets: door het hoge percentage Pinot Noir heeft deze Bollinger champagne een bijzonder eigen karakter dat door de echte champagneliefhebber niet snel zal worden vergeten.

Aroma’s

  • Citrusvrucht
  • Overrijpe perziken
  • Lichte kruiden

Deze bijzondere brut heeft een samenstelling van ongeveer 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 15% Meunier. De druiven komen uit de laatste twee jaren en zijn met hoogstens 10% aangevuld uit reservewijnen. Dit zorgt voor een consistentie in kwaliteit, zodat er ongeacht het oogstjaar champagnes van wereldklasse geleverd kunnen worden.

De heerlijke Bollinger wordt geleverd in een prachtige giftbox, met een elegante Bollinger champagnecooler. Een stijlvol cadeau, maar ook prachtig om zelf te bezitten!