Shop

Lanson Rose + roze cooler + roze glazen

Deze exclusieve Lanson-set bestaat uit een fles Lanson Rosé, een elegante roze cooler, en vier roze glazen, allemaal perfect op elkaar afgestemd. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en niet van acryl, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Een prachtige set die gegarandeerd alle aandacht trekt en perfect is voor speciale gelegenheden.

Let op: De cooler is een vintage product. Bekijk de conditieschaal.

Conditieschaal van de cooler is 9

 129,95

1 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Lanson, opgericht in 1760 en daarmee een van de oudste champagnehuizen, is gevestigd in Reims. Het huis staat bekend om zijn frisse en levendige champagnes, dankzij het vermijden van malolactische gisting, wat hun wijnen een kenmerkende frisheid en lange levensduur geeft.

Lanson Rose met roze cooler en roze glazen

Verwen jezelf met deze opvallende roze set of geef hem cadeau met moederdag of Valentijnsdag! Want met deze set maak je zeker indruk. Zowel de cooler als de glazen hebben een subtiele bedrukking van het Lanson logo, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

 

Samenstelling Lanson Rose

Ervaar de verfijnde elegantie van de Lanson Rosé champagne, een meesterlijke blend van 53% Pinot Noir, 32% Chardonnay en 15% Pinot Meunier, verrijkt met 35% reservewijnen. Deze rosé, die voor 50% uit Grand en Premier Crus bestaat, ondergaat een verfijnde rijping van 3 jaar en heeft een delicate dosage van 8 g/L, wat resulteert in een sprankelende en subtiele smaakbeleving.

Proefnotitie Lanson Rose

Ontdek de verfijnde charme van Lanson Rosé champagne met zijn zalmroze kleur en elegante bubbels. Deze champagne biedt een perfecte balans tussen fruitigheid en zuurgraad, wat resulteert in een lange, verfijnde afdronk. Het smaakprofiel wordt gedomineerd door heerlijke rode bessen, zoals aardbeien en frambozen, aangevuld met subtiele hints van bloemen en citrus.

Serveertips

  • Zoals velen champagnes te genieten bij zeevruchten en salades
  • Daarnaast ook uitermate geschikt bij gevogelte zoals kip of kalkoen of lichte pasta’s
  • Perfect als aperitief of als afsluiting bij een dessert met rood fruit

Erkenning en Prijzen

  • Wine spectator: 92 punten

Champagnehuis Lanson