Shop

Moët & Chandon Ice Imperial + cooler + 2 glazen

De Moët & Chandon Ice Impérial set bestaat uit een fles Ice Impérial, een witte ice cooler en twee witte acrylglazen. Deze glazen zijn iets groter dan normaal, zodat er voldoende ruimte is voor ijs en fruit. De Ice Impérial champagne is perfect om gekoeld te serveren en wordt gepresenteerd met een stijlvolle, zomerse set. De witte ice cooler houdt de champagne op de juiste temperatuur, zodat je optimaal kunt genieten van een verfrissende ervaring.

 99,95

1 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Moët & Chandon, opgericht in 1743 door Claude Moët in Épernay, is een van de grootste en meest bekende champagnehuizen ter wereld. Het huis staat bekend om zijn luxueuze champagnes, met de iconische Moët Impérial als vlaggenschip, en heeft een lange geschiedenis van prestigieuze klanten, waaronder Napoleon Bonaparte.

Moët & Chandon Ice Imperial met witte cooler en 2 glazen

Een prachtige set van Moët & Chandon Ice Imerpial! Zowel de cooler als de glazen hebben een opdruk van het kenmerkende logo van het champagnehuis, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Doordat de cooler en glazen zijn gemaakt van acryl, is deze set perfect voor bijvoorbeeld op de boot of voor een picknick in het park.

Moët & Chandon Ice Imperial

Ice Impérial is de eerste en enige champagne die speciaal is ontworpen om over ijs te worden geserveerd. Deze unieke champagne biedt een nieuwe ervaring met een combinatie van plezier, frisheid en vrijheid, terwijl hij trouw blijft aan de kenmerkende Moët & Chandon-stijl, met zijn heldere fruitigheid, verleidelijke smaak en elegante rijpheid.

Blend Ice Imperial

De Moët & Chandon Ice Imperial heeft een samenstelling van 40-50% Pinot Noir, 30-40% Pinot Meunier en 10-20% Chardonnay. Speciale reserve wijnen (20-30%) maken de champagne compleet en zorgen voor de intensiteit, rijkheid en constantheid. Dit is een redelijk zoete champagne met een dosage van 45g/L.

Proefnotitie Moët & Chandon Ice Imperial

Ontdek een diepe, gouden kleur met subtiele amberkleurige accenten die de rijkdom van deze champagne onthullen. Geniet van een intens fruitig boeket, doordrenkt met de krachtige aroma’s van tropische vruchten zoals mango en guave, versterkt door de verfijnde toetsen van steenvruchten en een vleugje framboos. Het royale smaakpalet combineert perfecte rondingen met frisheid, waarbij de brede smaak van een verse fruitsalade harmonieert met de betoverende zoetheid van karamel en kweepeergelei, en wordt versterkt door verfrissende zuurgraad van grapefruit- en gembertonen.

Champagnehuis Moët & Chandon