Shop

Lallier Brut R.019 + cooler + 2 glazen

Geniet van de verfijning van Lallier champagne met deze exclusieve set, bestaande uit een fles Lallier Brut R.019, een stijlvolle aluminium cooler en twee elegante glazen van het huis.

Let op: De cooler is een vintage product en kan daardoor lichte gebruikssporen bevatten.
De conditieschaal van de cooler is een 9/10

 99,95

Op werkdagen vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 149 euro

1 op voorraad

 Lallier Brut R.019 met cooler en 2 glazen

Een prachtige aluminium cooler van het champagnehuis Lallier. Deze cooler heeft een elegante bedrukking aan de voorkant en is geschikt om één fles koud te houden. De champagneglazen hebben ook een bedrukking van de merknaam van Lallier.

Blend Lallier Brut 0.19

De meest recente cuvée van het huis is de “R.019”, genoemd naar de oogst van 2019. Deze cuvée is een meesterwerk dat elk jaar opnieuw de oogst weerspiegelt, met een zorgvuldig gekozen blend van 45% Chardonnay en 55% Pinot Noir. 88% van de wijnen is afkomstig uit het oogstjaar 2019 en 12% is afkomstig van reserve wijnen van de oogsten van 2012 en 2018 die beide gedomineerd zijn door intensiteit en fruitigheid. Bij de blend is een dosage toegevoegd van 8 g/L en daarbij rijpt deze brut champagne minimaal 36 maanden in de kelders van het champagnehuis.

Proefnotitie Brut 0.19

Met zijn frisse en intense smaakprofiel biedt de Lallier Brut R.019 champagne prachtige, langdurige aroma’s. De lichte gouden kleur met jade reflecties verleent een elegante uitstraling aan elke gelegenheid. Geniet van de levendige citrusnoten van citroen en mandarijn, versterkt door subtiele tonen van witte vruchten en een vleugje brioche. Bij elke slok ervaar je een oprechte intensiteit, gevolgd door een zijdezachte textuur en een langdurige, diepe afdronk die de smaakpapillen betovert.

Serveertips

De Lallier Brut 0.19 champagne is goed te combineren bij gerechten met vlees, zoals geroosterde kip, maar ook bij vis, rauwe groentes en geitenkaas. Daarnaast is deze champagne te drinken bij desserts die niet al te zoet zijn.

Lallier Brut R.019 + cooler + 2 glazen
 99,95