Shop

Jacquart Signature Brut B016 geschenkdoos

De Jacquart Signature Brut B016 geschenkdoos is het ideale cadeau voor champagne liefhebbers. Deze luxueuze set bevat een fles Jacquart Signature Brut B016 en twee elegant bedrukte champagneglazen met de merknaam van het huis. De verfijnde smaak van de champagne, gecombineerd met de stijlvolle glazen, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Perfect voor speciale gelegenheden of als chique geschenk.

 79,95

Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden (Ma-Vr)
Gratis verzending vanaf 149 euro

2 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Jacquart werd opgericht in 1964 als een coöperatie van wijnbouwers die samen hoogwaardige champagnes wilden produceren. Het huis, gevestigd in Reims, is bekend om zijn elegante en frisse champagnes, die voornamelijk gebaseerd zijn op Chardonnay-druiven uit de beste wijngaarden in de Champagne-regio.

Blend Jacquart Signature Brut B016:

De Signature Brut B016 champagne komt voornamelijk voort uit de oogst van 2016, een moeilijk jaar met een geweldig resultaat. De wijnstokken moesten omgaan met verschillende weersomstandigheden en leverden een kleine oogst op. Echter, zonnige augustusdagen zorgden voor diepgaand, krachtig fruit met een grote variëteit aan rijpingsniveaus en aroma’s.

Deze champagne van Jacquart heeft een blend van 40% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 25% Pinot Meunier. Daarbij wordt gebruikgemaakt van 35% reserve wijnen. Deze Brut heeft een dosage van 7g/L. 

Proefnotitie Signature Brut B016: 

De Jacquart Signature Brut B016 heeft een frisse en rijke smaak, gevuld met weelderigheid en vlezige karakters. Het echoot de neus aroma’s. Lange, levendige afdronk gedreven door citrusvruchten en mineraliteit. De neus heeft een prachtige ontwikkeling met aroma’s van gekookt fruit, peer en appel, brioche tonen, hazelnoot en gedroogde bloemen. De neus is complex, toont volwassenheid en vervulling.

Specificaties:

Champagne soort: Millesime
Fles formaat: 75CL (standaard)
Alcohol percentage: 12%
Dosage: 7g/L
Plaats: Reims
Huis: Jacquart

Jacquart Signature Brut B016 geschenkdoos
 79,95