Shop

Joseph Perrier La Côte a Bras Vintage 2013 met giftbox

De Joseph Perrier La Côte à Bras Blanc de Noirs Brut Nature Vintage 2013, verkrijgbaar bij Muselet met luxe giftbox, is een uitzonderlijke champagne uit een koel en regenachtig jaar. Gemaakt van Pinot Noir druiven, biedt deze vintage een oude gouden kleur, met aroma’s van gedroogde bloemen en rijpe vruchtenjam. De smaak is subtiel, met sinaasappelschil en grapefruit, perfect bij visgerechten.

 74,00

Op werkdagen vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 149 euro

6 op voorraad

Joseph Perrier La Côte a Bras met giftbox 75cl

De volledige naam van deze champagne is: Joseph Perrier La Côte a Bras – Blanc de Noirs – Brut Nature – Vintage 2013. Deze vintage put zijn essentie uit de samenloop van uitzonderlijke meteorologische omstandigheden. Het jaar was koel en regenachtig, waardoor de historische wijngaard “La Côte à Bras” prachtige en sappige druiven heeft opgeleverd.

De stijlvolle goftbox is ideaal als geschenk voor elke gelegenheid, maar naast het praktisch gebruik als cadeau, kan de giftbox ook dienen als decoratief element in huis of als een verzamelobject voor liefhebbers.

Samenstelling Joseph Perrier Vintage 2013

Deze bijzondere champagne is uitsluitend gemaakt van Pinot Noir druiven uit het oogstjaar 2013. De druiven zijn afkomstig van La Côte a Bras. Aan deze blend is geen dosage toegevoegd.

Proefnotitie Joseph Perrier La Côte a Bras

De Joseph Perrier 2013 Brut Nature champagne heeft een oude gouden uitstraling en biedt een neus met geurige gedroogde bloemen, perziken en rijpe vruchtenjam, aangevuld met hints van granaatappel en gestoofde aardbeien. De smaak is subtiel maar geslepen, met sinaasappelschil en grapefruit die zorgen voor een goede body, voldoende bitterheid en een licht zoute afdronk.

Serveertip

Deze vintage champagne is perfect als aperitief, maar gaat ook goed samen bij visgerechten.

Prijzen

  • The Drinks Business 2023: Zilver
Joseph Perrier La Côte a Bras Vintage 2013 met giftbox
 74,00