Shop

Moët & Chandon Brut Imperial met beige ice jacket

De welbekende fles Moët & Chandon Brut Imperial is bij Muselet verkrijgbaar met deze beige ice jacket. De ice jacket heeft elegante bedrukkingen van Moët & Chandon. Naast bescherming houdt de ice jacket de champagne ook een paar uur op de juiste temperatuur. Ideaal als je buitens huis wil genieten van de champagne.

Let op: De ice jacket is een vintage product en kan daardoor lichte gebruikssporen bevatten.

 69,00

Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden (Ma-Vr)
Gratis verzending vanaf 149 euro

2 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Moët & Chandon, opgericht in 1743 door Claude Moët in Épernay, is een van de grootste en meest bekende champagnehuizen ter wereld. Het huis staat bekend om zijn luxueuze champagnes, met de iconische Moët Impérial als vlaggenschip, en heeft een lange geschiedenis van prestigieuze klanten, waaronder Napoleon Bonaparte.

Moët & Chandon Brut Imperial met beige ice jacket

De ice jacket van Moët & Chandon houdt de champagne een paar uur koud, zodat je ook buiten de deur kan genieten van de champagne op de juiste temperatuur. Daarnaast biest de ice jacket extra bescherming onderweg. De ice jacket heeft een ritssluiting aan de achterzijde.

Blend Moët & Chandon Brut

Gecreëerd uit meer dan 100 verschillende wijnen, waarvan 20% tot 30% reserve wijnen, die speciaal zijn geselecteerd om zijn rijpheid, complexiteit en constantheid te verbeteren, weerspiegelt het assemblage, de diversiteit en complementariteit van de drie druivenrassen.

  • De Lichaam van Pinot Noir: Verantwoordelijk voor 30% tot 40% van de blend.
  • De Soepelheid van Pinot Meunier: Met een aandeel van 30% tot 40%.
  • De Fijnheid van Chardonnay: Representatief voor 20% tot 30% van de blend.

De dosage van 7 g/liter zorgt voor de perfecte balans tussen zoetheid en frisheid, waardoor de Moët & Chandon Brut zijn kenmerkende levendige en verfrissende smaak behoudt.

Proefnotitie Moët & Chandon Brut Imperial

De Moët & Chandon Brut champagne heeft een elegante goudstrogele kleur met groene highlights. Het sprankelende boeket onthult een levendige intensiteit van groene appel en citrusvruchten, aangevuld met frisse nuances van mineralen en witte bloemen. Het genereuze palet combineert weelde en subtiliteit met heerlijke tonen van witvlezige vruchten zoals peer, perzik en appel, en de verleidelijke streling van fijne bubbels. De zachte levendigheid van citrusvruchten en nuances van kruisbes zorgen voor een verfijnde afwerking.

Serveertips

Net zoals vele andere champagne, is de Moët & Chandon Brut Imperial heerlijk te combineren met kaviaar of oesters.

Moët & Chandon Brut Imperial met beige ice jacket
 69,00