Shop

Veuve Ambal 2 prestige flessen + cooler + fles stopper

Twee flessen van het champagnehuis Veuve Ambal, de Veuve Ambal Crémant de Bourgogne Rosé Prestige en de Veuve Ambal Crémant de Bourgogne Brut Prestige. Twee heerlijke champagnes die je wil proeven!

Inclusief een transparante cooler en een fles stopper van het champagnehuis. De fles stopper heeft een witte kleur met daarop het logo van Veuve Ambal.

Oorspronkelijke prijs was: € 89,95.Huidige prijs is: € 71,95.

4 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Veuve Ambal, opgericht in 1898 door Marie Ambal in de Bourgogne-regio, is vooral bekend om zijn Crémant de Bourgogne, een mousserende wijn die volgens de traditionele methode wordt gemaakt. Hoewel het huis geen champagne produceert, heeft het een sterke reputatie opgebouwd voor het maken van hoogwaardige en betaalbare mousserende wijnen met een focus op finesse en elegantie.

De transparante cooler bevat het logo van het champagnehuis. De cooler is geschikt om één fles koud te houden. Daarnaast is de fles stopper handig te gebruiken als je niet in één keer de champagne leeg drinkt. Met de fles stopper verkom je dat er andere dingen in de champagne komen.

De Veuve Ambal Crémant de Bourgogne Brut Prestige is een heerlijke champagne uit de Bourgogne, gemaakt van een blend van Chardonnay, Pinot Noir en Aligoté druiven. Pinot Noir geeft de wijn structuur en complexiteit, terwijl Chardonnay zorgt voor elegantie en finesse. Aligoté, een minder bekend druivenras, voegt frisheid en citrusachtige aroma’s toe aan de wijn. Deze champagne heeft een heldere en glanzende goudgele kleur met een fijne en aanhoudende bubbel die zorgt voor een feestelijke en elegante uitstraling.

De Veuve Ambal Crémant de Bourgogne Rosé Prestige heeft een verfijnde zalmroze kleur. De zorgvuldig geselecteerde Pinot Noir-druiven brengen aroma’s van rijpe rode bessen en sappige frambozen voort, die samenkomen in een verleidelijke dans op de tong. Het evenwicht tussen levendige frisheid en een subtiel romig mondgevoel creëert een onweerstaanbare ervaring bij elke slok.

Veuve Ambal Cremant huis