Shop

Ruinart Blanc de Blancs + cooler + 2 glazen

Deze stijlvolle set van Ruinart bevat een fles Ruinart Blanc de Blancs, gepresenteerd met een transparante cooler die subtiel bedrukt is met de merknaam. Daarnaast worden twee verfijnde glazen meegeleverd, waarbij “Ruinart” elegant is gegraveerd op de voet van elk glas. Deze set straalt luxe en verfijning uit, perfect als geschenk voor liefhebbers van exclusieve bubbels of om zelf van te genieten.

Let op: De cooler is een vintage product en heeft wat lichte gebruikssporen.
De conditieschaal van de cooler is een 7

 179,50

1 op voorraad

Ruinart Blanc de Blancs met transparante cooler en 2 glazen

Als je een fan bent van de Ruinart Blanc de Blancs champagne, dan mag deze set niet ontbreken aan jou champagne collectie!

Blend Ruinart Blanc de Blancs

De Ruinart Blanc de Blancs is een champagne van 100% chardonnay, uitsluitend afkomstig van de allerbeste Premier Cru wijngaarden. De chardonnay druif, die in alle cuvées van Ruinart voorkomt, is de essentie van de Ruinart smaak. De zuiverheid, helderheid en perfectie van de Ruinart champagnes wordt wereldwijd geroemd. Bij de blend is gebruik gemaakt van 20-30% reserve wijnen en daarbij is een dosage toegevoegd van 7 g/L. Verder rijpt deze blanc de blancs champagne twee tot drie jaar in de kelders van het champagnehuis.

Proefnotities Blanc de Blancs champagne

De Ruinart Blanc de Blancs Champagne schittert met een briljante lichtgele tint en subtiele amandelgroene en jadegroene reflecties. In de neus onthult deze champagne intense aroma’s van rijpe citroen, sappige peer en vers geplukte perzik, gevolgd door bloemige hints van witte bloemen en een kruidige toets van gember en roze peperkorrels. Op de tong biedt hij een perfecte balans tussen spanning en rondheid, met frisse aroma’s van rijpe citrusvruchten en tropisch fruit. De lange en delicate finale maakt de proefervaring compleet.

Serveertips

De Ruinart champagne Blanc de Blancs is ideaal om te drinken als aperitief, maar kan ook uitstekend gecombineerd worden met gerechten zoals vis, zeevruchten en gevogelte. Serveer deze champagne op een temperatuur tussen de 8 en 10 graden Celsius en geniet van de verfijnde smaken en aroma’s van deze uitstekende champagne.