Shop

Jacquart Mosaïque Rose + 2 glazen in vintage giftbox

Deze luxe set bestaat uit een fles Jacquart Mosaïque Rosé en twee elegante glazen, prachtig verpakt in een roze vintage giftbox. De Jacquart Mosaïque Rosé is een verfijnde blend met 33% Chardonnay, 44% Pinot Noir en 23% Pinot Meunier, verrijkt met 25%-35% reserve wijnen. De combinatie van deze druiven zorgt voor een frisse en complexe mousserende wijn, perfect voor elke gelegenheid.

Let op: De glazen en giftbox zijn vintage items. De giftbox heeft wat lichte gebruikssporen.

 74,95

Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden (Ma-Vr)
Gratis verzending vanaf 149 euro

1 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Jacquart werd opgericht in 1964 als een coöperatie van wijnbouwers die samen hoogwaardige champagnes wilden produceren. Het huis, gevestigd in Reims, is bekend om zijn elegante en frisse champagnes, die voornamelijk gebaseerd zijn op Chardonnay-druiven uit de beste wijngaarden in de Champagne-regio.

Jacquart Mosaïque Rose met 2 glazen in vintage giftbox

De champagneglazen hebben een elegante bedrukking bedrukking van de merknaam van Jacquart. De glazen zijn verpakt in een prachtige roze vintage giftbox. Bewaar de glazen hierin of gebruik de giftbox als decoratief item!

Blend Jacquart Mosaïque Rose

De Jacquart Mosaïque Rosé heeft een blend van 33% Chardonnay, 44% Pinot Noir (inclusief 16% rode wijn) en 23% Pinot Meunier. De percentages van de druiven kunnen verschillen met 5%. Daarbij wordt 25%-35% aan reserve wijnen toegevoegd. De dosage is 9 tot 10 gram per liter.

Proefnotitie Mosaïque Rose

De Jacquart Mosaïque Rosé champagne is de fruitigste en meest gastronomische cuvée in de Mosaïque-collectie. Het combineert zowel de punch van de Chardonnay als de kracht van zwarte druiven. De neus is fris met mooie delicate fruitige tonen die doen denken aan gele perzik, framboos en rode bes, samen met bloemige tonen die doen denken aan vlierbloesem. Daarnaast heeft deze rosé een levendige en fruitige smaak, met een sappige, vlezige rand van verse vruchten en framboos. Geweldige lengte met mineraliteit en mooie knapperige kenmerken in de afdronk.

Serveertips

Combineer deze rose met sushi of andere visgerechten. Maar ook bij vleesgerechten zoals lam komt deze rose goed tot zijn recht.

Jacquart Mosaïque Rose + 2 glazen in vintage giftbox
 74,95