Shop

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 + giftbox + cooler + glazen

Ontdek deze exclusieve set van Moët & Chandon, bestaande uit een fles Grand Vintage Rosé 2015, verpakt in de bijbehorende luxe giftbox. De set wordt compleet gemaakt met een chique zwarte cooler en twee champagneglazen. Perfect voor bijzondere momenten!

 147,50

Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden (Ma-Vr)
Gratis verzending vanaf 149 euro

2 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Moët & Chandon, opgericht in 1743 door Claude Moët in Épernay, is een van de grootste en meest bekende champagnehuizen ter wereld. Het huis staat bekend om zijn luxueuze champagnes, met de iconische Moët Impérial als vlaggenschip, en heeft een lange geschiedenis van prestigieuze klanten, waaronder Napoleon Bonaparte.

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 met giftbox, cooler en glazen

De bijbehorende giftbox heeft een luxe uitstraling, mede door de zwarte kleur met subtiele roze details. Deze giftbox kan worden gebruikt als geschenkverpakking maar ook als decoratie in bijvoorbeeld je woning of kantoor. De zware champagnecooler van Moët & Chandon is nieuw en heeft een goudkleurige bedrukking van de merknaam. Ook de glazen zijn voorzien van een bedrukking van de merknaam, maar ook van het welbekende strikje van het champagnehuis.

Blend Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015

De Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 is een verfijnde en elegante champagne van topkwaliteit. Deze rose heeft een blend van 52% Pinot Noir, waarvan 14% rode wijn is, 27% Chardonnay en 21% Pinot Meunier. Deze champagne is gemaakt van druiven uit een uitzonderlijk oogstjaar, namelijk 2015, waarbij alleen de allerbeste druiven zijn gebruikt. De Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 is een uitstekend voorbeeld van de kwaliteit en het vakmanschap van deze gerenommeerde champagneproducent.

Proefnotitie Grand Vintage Rose

Bij het inschenken van de Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 komt een prachtige roze kleur naar voren, die doet denken aan zalm en zorgt voor een feestelijke uitstraling. De geur van deze champagne is intens en fruitig, waarbij aroma’s van aardbei, framboos en kers opvallen. Daarnaast zijn er subtiele tonen van bloemen, zoals rozen, te herkennen.

In de mond is deze champagne complex en rijk van smaak, waarbij de fruitige aroma’s duidelijk terugkomen. Ook zijn er hints van vanille, karamel en brioche te proeven, die het geheel een volle en romige smaak geven. De Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 heeft een lange en verfijnde afdronk, waarbij de fruitige tonen nog lang blijven hangen.

Serveertips

Deze rose champagne is perfect geschikt voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en verjaardagen, maar kan ook uitstekend gedronken worden als aperitief of bij lichte gerechten, zoals vis en salades.

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015 + giftbox + cooler + glazen
 147,50