Shop

2 flessen Esterlin + aluminium cooler

Twee prachtige vintage champagnes van Esterlin verkrijgbaar met een grote aluminium cooler en een flessenstopper. De champagnecooler is geschikt om meerdere flessen koud te houden en is daardoor perfect te gebruiken als je met een groter gezelschap aan het genieten bent van deze Esterlin champagnes. En schenk je niet in één keer de fles leeg? Gebruik dan de flessen stopper van Esterlin!

 266,50

Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden (Ma-Vr)
Gratis verzending vanaf 149 euro

1 op voorraad

Eric ~Onze wijnexpert~

Champagne Esterlin, opgericht in 1948 als een coöperatie van wijnbouwers, is gevestigd in Épernay en produceert elegante champagnes met een focus op kwaliteit en expressie van de terroir. Het huis werkt voornamelijk met de drie klassieke druivensoorten—Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay—en staat bekend om zijn verfijnde, goed gebalanceerde cuvées.

Accessoires Esterlin

Deze champagne stopper van Esterlin is multifunctioneel te gebruiken. Wanneer de champagne open is, kan je deze stopper erop zetten waardoor de champagne langer goed blijft. Daarnaast voorkom je dat er bijvoorbeeld vliegjes in de champagne komen wanneer de champagne buiten staat. De stopper heeft een zwarte kleur met een stijlvolle opdruk van Esterlin. 

De stijlvolle cooler is gemaakt van aluminium, met op de voorkant het logo van het champagnehuis. De cooler is groter van formaat waardoor er ruimte is voor meerdere flessen.

Blancs de Blancs 2014

Deze vintage champagne bestaat voor 100% uit Chardonnay druiven uit het oogstjaar 2014. Daarbij is een dosage van 3g/L toegevoegd. 

Bij het inschenken van de Esterlin Blanc de Blancs 2014 champagne wordt de neus betoverd door fijne bloemige tonen die typerend zijn voor witte bloemen zoals limoenbloesem. Wordt vervolgd door fruitige tonen zoals witte peer. Het gehemelte bevestigt deze bloemige en fruitige indruk. 

Brut Nature 2009

Deze vintage champagne van Esterlin heeft een blend van 42% Chardonnay, 38% Pinot Meunier en 20% Pinot Noir. Deze champagne bestaat alleen uit druiven van het oogstjaar 2009. De Brut Nature heeft een dosage van 0 g/l en is daardoor een ‘extra brut’ champagne. 

De Esterlin Brut Nature 2009 heeft een heldere gouden kleur. De neus is expressief en nauwkeurig, met tonen van verse hazelnoten en amandelen. Op de tong biedt deze vintage champagne een prachtig volume, zijdezachte textuur en een perfecte balans tussen kracht en lengte, versterkt door een verfrissende frisheid.

2 flessen Esterlin + aluminium cooler
 266,50