Shop

Bollinger Rose in exclusieve geschenkverpakking

De Bollinger Rosé in exclusieve geschenkverpakking is een prachtig cadeau voor elke speciale gelegenheid. De luxe verpakking, uitgevoerd in zwart satijn en voorzien van een magnetische sluiting, straalt verfijning en elegantie uit. Deze verpakking biedt ook ruimte voor een persoonlijke boodschap, wat het cadeau nog specialer maakt. Met zijn verfijnde rosé champagne, een zorgvuldig samengestelde blend van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay, en de prachtige presentatie, zal deze geschenkverpakking zeker indruk maken op elke ontvanger.

 119,95

2 op voorraad

Bollinger Rose in exclusieve geschenkverpakking

Deze luxe champagne geschenkverpakking is een perfect cadeau voor speciale gelegenheden, zowel zakelijk als privé. De doos heeft een prachtige zwarte kleur en is bekleed met satijn om een gevoel van verfijning en elegantie uit te stralen. De verpakking heeft een magnetische sluiting, zodat de ontvanger de doos gemakkelijk kan openen en sluiten. Deze geschenkverpakking biedt ook ruimte om een persoonlijke kaart toe te voegen. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker en zorgt ervoor dat de ontvanger zich extra speciaal voelt.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment, deze champagne geschenkverpakking zal zeker indruk maken. Het is een prachtig cadeau voor vrienden, familie of zakenrelaties. Met de toevoeging van een persoonlijke boodschap en een heerlijke fles champagne, zal deze geschenkverpakking de ontvanger zeker verrassen en verblijden.

Blend Bollinger Rose

De rose champagne van bollinger heeft een zorgvuldig samengestelde blend van 62% Pinot Noir, 14% Pinot Meunier en 24% Chardonnay. De druiven zijn afkomstig van meer dan 85% Grand en Premier Cru’s. De rode wijn fungeert als stijlmiddel, met een toevoeging van slechts 5 tot 6% vanwege zijn kracht.

Proefnotitie Rose

Bollinger Rosé presenteert zich met een heldere rosé kleur, doorspekt met subtiele gouden tinten. In de geur ontvouwen zich edele aroma’s van rode bessen, kersen en wilde aardbeien, aangevuld met een kruidige toets die doet denken aan de Special Cuvée. Op de tong biedt deze champagne een verfijnde balans van structuur, lengte en levendigheid, met een tannine-achtige afdronk door de toevoeging van rode wijn. De bubbels zijn fluweelzacht en de smaken van wilde bessen zorgen voor een verfijnde afwerking.

Serveertip

Bollinger Rosé, met zijn verfijnde en unieke smaken, is ideaal voor een afternoon tea in Bollinger-stijl. Het leent zich ook perfect voor een zomerse picknick, als aperitief of in combinatie met een fruitig, fris dessert. Om de unieke stijl, het bouquet en de aroma’s volledig tot hun recht te laten komen, wordt aanbevolen de Bollinger Rosé te serveren op een temperatuur tussen de 8 en 10°C.