Shop

2 flessen Cattier Brut Quartz + cooler + 2 glazen

Deze prachtige set van Cattier omvat twee flessen Cattier Brut Quartz, een witte kunststof cooler en twee glazen. De cooler heeft een subtiele bedrukking van Cattier’s merknaam en biedt ruimte voor meerdere flessen, met een handig draaghandvat aan de achterzijde. De bijpassende champagneglazen zijn ook voorzien van het Cattier-logo, perfect voor het ontwikkelen van bubbels en aroma’s bij het inschenken. Vergeet niet de doorzichtige flessen uit het daglicht te houden voor optimale kwaliteit.
 168,00

Op werkdagen vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 149 euro

2 op voorraad

Samenstelling Brut Quartz:

De Brut Quartz is een meesterwerk, samengesteld uit een blend van 60% Pinot Meunier, 25% Pinot Noir en 15% Chardonnay, met een dosage van 9 g/L. Bij de blend is 40% reserve wijnen toegevoegd. Deze champagne rijpt daarnaast minimaal drie jaar in de kelders van het huis Cattier.

Proefnotitie Cattier Brut Quartz:

Geniet van de verleidelijke aanblik van fijne, elegante bubbels die de rijke, gouden kleur van deze brut champagne accentueren. Laat je zintuigen betoveren door de frisse en complexe aroma’s van pruim, koekje en brioche, die elegant overgaan in tonen van oranjebloesem. Op het gehemelte onthult deze champagne rijke, levendige smaken van pruim, muskaatdruif en gedroogde abrikoos, met een subtiele kruidige afdronk van kruidnagel en peper.

Serveertips:

De Cattier Brut Quartz champagne is een uitstekende keuze bij gerechten van wit vlees en gevogelte zoals kip. Daarnaast past deze champagne goed bij parmaham.

Specificaties:

Champagne soort: Brut
Fles formaat: 75CL (standaard)
Alcohol percentage: 12,5%
Dosage: 9 g/L
Plaats: Chigny-les-Roses
Huis: Cattier

2 flessen Cattier Brut Quartz + cooler + 2 glazen
 168,00