Het lekkerste relatiegeschenk: een fles bubbels!

bubbels relatiegeschenk

De decembermaand is een maand vol met feestdagen. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Vaak is dit ook de tijd om je werknemers en/of relaties een geschenk te geven om te proosten op een nieuw en succesvol nieuw jaar. Wat is er nu leuker dan het geven van een lekkere fles bubbels om open te trekken bij het kerstdiner? Muselet geeft je de 6 leukste, lekkerste of meest opvallende bubbels om kado te geven.

 Moët & Chandon Imperial Brut

Deze fles staat met stip op nummer 1 in onze top 5. Een heerlijke champagne die al sinds 1869 op dezelfde manier wordt geproduceerd. Moët & Chandon is wereldwijd de meest verkochte champagne en was zelfs al de persoonlijke favoriet van Napoleon. Als jij echt je waardering wilt laten blijken doe je een fles Imperial Brut kado aan je werknemers of relaties.

 Victor & Charles Le Brut

Op nummer twee van dit lijstje staat de Victor & Charles Brut. Wellicht ken je deze champagne van de menukaart uit dure restaurants, want de Victor & Charles is favoriet onder sterrenkoks. De Le Brut heeft een krachtige maar toch elegante, droge smaak. Met kenmerkende aroma’s van appel en grapefruit en een honingzoete afdronk is de Le Brut een favoriet van echte champagne liefhebbers. De Victor & Charles is ook verkrijgbaar in luxe geschenkverpakking, waardoor deze uitermate geschikt is als relatiegeschenk.

Bollinger Special Cuvée

De nummer drie uit de lijst is de Bollinger Special Cuvée. Bollinger is in 1829 opgericht door de Britse geheim agent George Bollinger en behoort nog steeds tot de grootste champagnemerken ter wereld. Doordat het champagnehuis is opgericht door een agent, werd het merk gekozen als champagnemerk in verschillende James Bond films. Hierdoor werd het merk wereldwijd bekend. De Bollinger Special Cuvée is een nauwkeurige mix van oogstdruiven en reservewijnen. Sommige reservewijnen hebben al 5 tot 15 jaar gerijpt, wat zorgt voor een unieke en herkenbare smaak.

Natuurlijk is het niet alleen leuk om echte champagne kado te doen. Er zijn genoeg mousserende wijnen die net zo (of misschien wel leuker) zijn om te geven. Wij lichten de leukste, opvallendste en lekkerste mousserende wijnen kort toe.

Veuve Ambal Expression

De Veuve Ambal is een mousserende wijn uit de Bourgogne streek in Frankrijk. Wat deze fles leuk maakt is de unieke buitenkant van de fles. Iedere fles heeft een andere buitenzijde, die symbool staan voor de verschillende terroirs uit de streek. De Veuve Ambal Expression is dus een fles met een mooi verhaal. Bovendien is de Veuve Ambal qua prijs een stuk interessanter dan een echte champagne, terwijl de smaak in sommige gevallen zeker niet onder doet voor een echte champagne.

Cloudem Alcoholvrije Glitterwijn

Er komen steeds meer mensen bij die (vrijwillig) geen alcohol drinken. Voor deze mensen is het natuurlijk niet leuk om een fles champagne of mousserende wijn te kopen. Toch is het leuk om een uniek drankje kado te doen. Voor deze mensen hebben wij bij Muselet de Cloudem Alcoholvrije Glitterwijn. Door voorzichtig met de fles te schudden, ontstaat er een glittereffect in de fles wat je nog nooit gezien hebt. Hierdoor is de fles meer dan geschikt voor de feestelijke dagen in de decembermaand.

Glitterwijn

Als je jouw relaties graag wat te drinken wilt geven, maar wel even wat anders dan een fles champagne of mousserende wijn, is glitterwijn een mooi alternatief. Deze wijnen zijn gemaakt op basis van de Airen druif, maar door het toevoegen van verschillende kleur- en smaakstoffen ontstaan de meest opvallende wijnen die je hebt gezien. Zo is er de Lussory Pearl met de smaak en kleur van groene appels, maar ook de Wine of Fire Lavender die de kleur (niet smaak!) van lavendel heeft. Bovendien ontstaat er een wervelend glittereffect in de fles door voorzichtig te schudden. Hiermee zijn glitterwijnen bij uitstek geschikt voor feestelijke momenten.