Shop

Marc Hébrart Premier Cru Blanc de Blancs Brut

Marc Hébrart Premier Cru Blanc de Blancs Brut is een prachtige champagne uit de Champagne-regio van Frankrijk. Het is gemaakt van 100% Chardonnay-druiven uit Premier Cru-wijngaarden in de dorpen Mareuil-sur-Aÿ en Oiry. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig verwerkt om een wijn te produceren die de kenmerken van de terroir en het druivenras uitdrukt.

Deze champagne heeft delicate, fruitige en bloemige aroma’s en een elegante en frisse smaak met verfijnde bubbels en een lange afdronk. Het is een uitstekende keuze voor feestelijke gelegenheden en voor liefhebbers van verfijnde, elegante champagne.

 48,95

9 op voorraad

De Blanc de Blancs van Marc Hébrart is bijzonder om verschillende redenen. Allereerst wordt deze champagne uitsluitend geproduceerd van de Chardonnay-druif, die bekend staat om zijn verfijnde aroma’s en elegante stijl. Dit betekent dat de Blanc de Blancs van Marc Hébrart een zeer zuivere en frisse expressie van de Chardonnay-druif is, zonder de invloed van andere druivensoorten.

Ten tweede worden de druiven voor de Blanc de Blancs van Marc Hébrart met de hand geplukt en biologisch bewerkt, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit en de meest natuurlijke expressie van de terroir van de wijngaard. Dit betekent dat de Blanc de Blancs van Marc Hébrart een uitdrukking is van de specifieke terroir waar de druiven worden verbouwd.

Ten slotte heeft Marc Hébrart een unieke benadering van het maken van zijn Blanc de Blancs-champagne, waarbij hij een deel van de druiven op eikenhouten vaten laat rijpen voordat ze worden geblend met de rest van de wijn. Dit voegt complexiteit en diepte toe aan de uiteindelijke wijn, terwijl de frisheid en de zuiverheid van de Chardonnay-druif behouden blijven.

Al deze factoren bij elkaar maken de Blanc de Blancs van Marc Hébrart een unieke en bijzondere champagne, met een delicate en complexe smaak, frisse zuren en een lange afdronk. Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van Blanc de Blancs-champagne en voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante wijn.